Safe-Clean.ro

Contul de utilizator
Alcool sanitar Ambalaje Dezinfectanti pentru suprfete Dezinfectanti pentru maini Produse cosmetice Produse pentru igienizarea mainilor
 
COSUL DE CUMPARATURI
1 produse - 20,00 RON 
NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi si avantajoase oferte!

 
 
Termeni si conditii


TERMENI SI CONDITII

 

Termenii si conditiile de utilizare / Acord descriu modul in care se utilizeaza pagina web identificata cu www.safe-clean.ro si contin reguli obligatorii, aplicabile oricarei persoane fizice sau juridice care utilizeaza serviciile Site-ului.

Firma ce administreaza www.safe-clean.ro va fi denumita in continuare ADMINISTRATOR

Aplicarea si Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin utilizarea si/sau vizitarea Site-ului incluzand tot continutul pus la dispozitie prin intermediul domeniului www.safe-clean.ro, Utilizatorul este de acord cu acesti Termeni si conditii. Acest Acord se incheie intre dvs, in calitate de utilizator al Site-ului si Administratorul www.safe-clean.ro

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Site-ului fara a notifica expres si prealabil utilizatorii sai, orice modificare avand efect din momentul postarii pe Site. Va rugam sa revedeti periodic termenii si conditiile de utilizare pentru a fi informati in legatura cu eventualele modificari. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.safe-clean.ro.

Prezenti Termeni si conditii se aplica tuturor Serviciilor si a celor platite (definite mai jos) oferite prin intermediul site-ului www.safe-clean.ro, aceasta venind in completarea termenilor si conditiilor de utilizare a fiecarui Serviciu. Daca totusi intre prevederile acestui Acord si termenii si conditiile unui serviciu apare un conflict sau o incompatibilitate, acesta va fi rezolvat pe o cale favorabila pentru www.safe-clean.ro si/sau afiliatii sai. Daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se poate rezolva, se vor aplica termenii si conditiile care reglementeaza respectivul Serviciu.

Serviciile platite – sunt acele servicii pentru care Administratorul percepe anumite taxe. Accesul la www.safe-clean.ro este oferit gratuit tuturor utilizatorilor site-ului, insa anumite zone sau servicii ale site-ului pot fi accesate doar de catre acei Utilizatori care achita si confirma plata inregistrandu-se printr-un procedeu specific Serviciilor Platite. Accesarea si folosirea acestor servicii se afla sub incidenta unor termeni si conditii suplimentare care sunt listate in paginile unde sunt prezentate Serviciile platite si vin in completarea prevederilor prezentului Acord.  

Administratorul /www.safe-clean.ro isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau de a refuza furnizarea Serviciilor Platite catre anumiti utilizator in scopul protejarii intereselor sale.

Administratorul /www.safe-clean.ro poate permite accesul Utilizatorilor la continutul, produsele sau serviciile oferite de terti prin hyperlink-uri (sub forma de cuvinte, sigle, canale sau altele) catre asemenea pagini ale Tertilor. Utilizatorii au responsabilitatea de a citi termenii si conditiile si/sau politicile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza. Administratorul /www.safe-clean.ro nu detine, nu controleaza si nu este responsabila de continutul, produsele sau serviciile disponibile pe respectivele pagini ale Tertilor.

Administratorul www.safe-clean.ro are dreptul sa limiteze, sa refuze sau sa acorde un acces diferit la Site si la caracteristicile lui pentru diferiti Utilizatori sau sa schimbe caracteristici, sa introduca altele noi, fara notificare prealabila. Administratorul/www.safe-clean.ro nu este responsabila pentru eventualele efecte negative asupra activitatii/afacerii sau pierderi cauzate de incapacitatea Utilizatorului de a folosi Site-ul total sau partial datorata acestor refuzuri/limitari/modificari. De asemenea, Administratorul nu raspunde pentru intarzieri, erori sau omisiuni privind comunicarea sau transmisia si pentru daune (directe, indirecte, de consecinta sau altele) ce decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul sau caracteristicile sale.

Proprietatea Intelectuala
Site-ul www.safe-clean.ro impreuna cu informa?iile expuse, structura si codul informatic al www.safe-clean.ro incluzand, dar nelimitându-se la, marci, sigle, logo-uri, design, meniuri, articole, texte, fotografii, desene etc sunt proprietatea Administratorului si sunt protejate de legile mondiale ale dreptului de autor, marca inregistrata ?i de drepturile de proprietate intelectuala.
Continutul sau grafica www.safe-clean.ro nu pot fi reproduse/stocate fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea societatii care opereaza www.safe-clean.ro

Confidentialitate si securitatea datelor personale
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Administratorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Administratorul se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@safe-clean.ro. se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Administratorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Administratorului sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Administratorului sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Administratorului sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

 

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Administratorul si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Administratorului sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.safe-clean.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.safe-clean.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.safe-clean.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

Descrierea serviciilor

Utilizatorii acestui site il pot doar vizita pentru a vedea oferta de produse/servicii oferite pe acesta sau pot cumpara online produsele/serviciile oferite de Administrator prin intermediul acestuia conform conditiilor prezentate.

 

Pret

Preturile prezentate nu includ TVA (19%);

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.

 

Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Administratorul accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

 

Termene de livrare:

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 12 ore si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.safe-clean.ro
In conditii exceptionale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), societatea poate mari timpul de livrare cu informarea prealabila a clientului.

Taxe suplimentare:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare.

 

Litigii
Atat drepturile si obligatiile, cat si toate efectele juridice pe care acceptarea acestor termeni de catre Utilizatorii www.safe-clean.ro le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate de catre instanta romana. Termenii si conditiile www.safe-clean.ro se supun legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Administratorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.
Acesti Termeni si conditii constituie un acord complet intre parti privind subiectul in cauza si inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare sau prezente, in scris sau verbal.

Vanzarea la distanta

 

Conform OG 130/2000 privind protec?ia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta , "consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor .

 

Notificarile se fac la office@safe-clean.ro.

Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform in termen de 10 zile calendaristice. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Nu se admit la retur:

  • produsele cu ambalaj deteriorat, modificat(cu inscriptionari, elemente lipite etc);

  • produsele lipsite de accesoriile originale;

  • piesele care au fost deja montate;

  • produsele nepuse in ambalajul original;

  • produsele comercializate de alti agenti economici.

 

Clientul este indreptatit la primirea sumei pe care a platit-o pentru produs nu si pentru cheltuielile legate de transport, in cazul returnarii produsului neconform indicatiilor de pe site.

Reclamatii

 

Clientii se pot adresa pentru infomatii suplimentare si pentru orice reclamatii la office@safe-clean.ro.

 

Garantii

 

Societatea nu raspunde pentru orice tip de accident sau deteriorare a componentelor cumparate de la noi cauzate de montarea incorecta a acestor componente .

In cazul in care componentele sunt montate de partenerii nostri autorizati din lista atasata pe acest site clientii beneficiaza de garantie din partea acestora in legatura cu montajul si din partea noastra in legatura cu piesele montate .